lunes, 30 de abril de 2012

AriadnaMultiusos. Dijous 26 Abril 20h CICLE/SEGLE de Performance

Del 8 de Març al 5 de maig del 2012, es presenta a la nostra galeria el projecte: "AriadnaMultiusos, la muñeca performática. Limited Edition-Showroom 2012", creat i desenvolupat per l'artista Ariadna Rodriguez.

En aquest showroom s'ha presentat el prototip de la primera nina performàtica del mercat i la col·lecció dels 7 models de sèrie limitada. Cada nina ve acompanyada d'una obra fotogràfica i d'una experiència performàtica personalitzada a compartir ambl'artista.

La periodista Júlia Bertran, per elaborar un reportatge per al programa "Ànima" del Canal 33 sobre aquest projecte, ha decidit viure l'experiència AriadnaMultiusos en primera persona. Encara que ja s'ha emès per televisió, La Julia s'ha compromès a arribar fins al final de la seva experiència performàtica, presentant el resultat públicament conjuntament amb l'artista Ariadna Rodríguez.

La Julia ha triat el model: "La Artista"; L'experiencia performàtica amb l'Ariadna, ha conssistit en idear, crear i desenvolupar la primera performance de la seva vida.

 L'Ariadna i la Júlia han estat pensant en el que es lúdic, els terrenys de joc, les seves normes i marques, moure fitxa, crear camps propis... Com ens movem en aquest terreny de joc/univers creat a través de la re-creació de zones o espais 'anhelats'? Per aquí va el joc...

Aqui podeu veure el reportatge que va fer la Júlia per al programa, és un bon tràiler de la performance:

http://www.tv3.cat/videos/4051450


fotos by tata ataneli




















No hay comentarios:

Publicar un comentario